Adwords- reguli de aur din ghidul "Miracolul Adwords"

Cel mai recent ghid pentru folosirea sistemului Adwords se numeste Miracolul Adwords. Daca doriti sa folositi sistemuul Adwords pentru a va promova afacerea sau ca sa faceti bani, atunci ar trebui sa va cumparati acest ghid cat mai repede.
Acum probabil ca va veti intreba ce face acest ghid mai special decat restul zecilor de ghiduri existente pe piata. Raspunsul este dat de autorul acestui ghid care la randul sau a facut niste declaratii foarte indraznete conform carora „folosind ghidul Miracolul Adwords puteti castiga pana la 300 de dolari pe zi” sau „daca folositi Miracolul Adwords va veti da demisia de la locul de munca”. Haideti sa vedem daca are dreptate.

Capitolul 1
Acest ghid este atat de perfect incat poate fi folosit atat de incepatori cat si de cei care au mai folosit sistemul Adwords in trecut. Cu ajutorul ghidului veti invata functiile de baza ale Google Adwords, veti invata termenii specifici cum ar fi cost per click, rata lick-urilor (CTR – click through rate) si rata de conversie. Acesti termeni se vor dovedi foarte importanti si veti invata cu ajutorul ghidului cum sa-i folositi in avantajul dvs.

Capitolul 2
Miracolul Adwords, la fel ca orice alt ghid de publicitate, va arata moduri unice de a va scrie anunturile. Acest lucru este foarte important deoarece dvs veti vrea ca dupa lansarea campaniei Adwords oamenii sa va acceseze anunturile si in final sa va cumpere produsele. Ceea ce este special in cazul ghidului acesta este tehnica foosite de autor.
Daca stiti sa urmati pasii, atunci Miracolul Adwords va va pune pe picioare intr-un timp foarte scurt. Acest aspect este perfect pentru utilizatorii incepatori cat si pentru cei cu o vechime medie. In loc sa incercati sa creati cateva anunturi, si sa faceti acest lucru gresit, autorul va arata cum sa realizati un anunt bine din prima incercare.

Capitolul 3
In acest capitol este explicat managementul campaniilor Adwords. Intr-un final veti vedea ca ati creat destule anunturi incat veti avea nevoie sa le tineti sub control. Astfel autorul va prezinta o metoda foarte buna de manageriere a anunturilor.

Capitolul 4
In acest capitol este prezentat un adevarat studiu de caz pe care il puteti citi pentru a invata cum functioneaza toate tehnicile. Invatati elementele de baza de la cei mai buni.Veti invata de asemenea cum sa realizati anunturi pay-per-click care sa va coste doar 5 centi, dar care sa aiba o rata de coversie incredibila. Sfatul autorului este sa cititi aceasta sectiune de mai multe ori pentru a invata sa creati anunturi cat mai profitabile intr-un mod cat mai usor.

Concluzii
Oricine poate face bani cu ajutorul sistemului Adwords folosind tehnicile explicate in Miracolul Adwords. Daca sunteti interesati de marketing-ul online, atunci acest ghid este perfect pentru a va ajuta sa incepeti.

No comments:

Post a Comment